Hjemme! Motivation, mor og melodier

Om et travlt efterår!

På et tidspunkt i foråret fik jeg en skøn meddelelse: at jeg havde fået merit for tre fag på Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning, som jeg har planlagt at gennemføre. Uddannelsen skal give mig et bedre og stærkere udgangspunkt i mit civile arbejde i banken, når sportskarrieren slutter efter OL næste sommer. Med meritten stoppet godt ned i skoletasken har jeg kunne nyde foråret og sommeren OG jeg har heldigvis høstet frugten af dén frihed i form af OL-kvalifikationen sidste onsdag.

Nu er jeg klar til at gå i krig med et fag på Akademiuddannelsen! Og det bliver hårdt og måske også lidt kedeligt… for efterårsaftnerne skal jeg givetvis bruge med næsen i bøgerne og opgaver i Excel. Jeg sætter endnu engang min lid til mit planlægnings-gen og min videbegærlighed. Og min dejlige mand, som allerede har været igennem finansøkonom- uddannelsen…Efterårets skoledage og lektielæsning skal nemlig fungere sammen med min daglige træning, mine timer i Banken og vores lille familie. Og to oversøiske rejser i forbindelse med roningen, som jeg glæder mig virkelig meget til:

  1. En tur til Rio de Janeiro for at se OL-Rostadionet og de turistseværdigheder, som byen kan byde på. Hov, lyder det som en ferie? Jamen det er det faktisk også 😉 Når jeg næste sommer skal ro OL, er der ikke tid til at være turist. Der skal vi holde snuden i sporet – så ingen tid til svinkeærinder og turistture eller solbadning på Copa Cabana (som seriøst ligger lige ved siden af rostadion!). Og derfor rejser jeg med de andre roere, der har kvalificeret sig til Legene afsted for at tage trykket på turisthungeren og strandtrangen.
  2. En tur til Boston i oktober, hvor vi (igen) skal ro Head of the Charles – verdens største Regatta i roning. Vi havde en fantastisk tur sidste år og det er møg-sjovt at ræse ind af River Charles i en lang slange af robåde, der alle er sendt afsted med jagtstart. I år får Juliane lov til med hård hånd at styre os igennem floden, da hun jo nu sidder på 1’er pladsen. Hun er skrap til at placere båden rigtigt og nu kender vi jo turen fra sidste år, så jeg regner med vi vinder ;D

Det bliver et travlt efterår, og jeg lover at passe på mig selv – jeg har mine prioriteringer i orden og selv om det lige nu er planen, at jeg læse det sidste fag på Akademiuddannelsen i foråret, så ser jeg ikke så langt frem endnu – de næste tre måneder skal klares først!

Kh Anne.

busy-girl-tips

 

PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme! Motivation, mor og melodier