Min blog er et kinderæg!

Survival-mode eller panik-mode!

Om at vågne om morgenen og vide man skal flytte sine fysiske grænser eller eventuelt dø;

I træningen altså!

Ok ikke bogstavelig talt dø, men hvordan lyder det med en omgang træning, hvor du ender med lungerne uden på tøjet og ben, der føles som beton på de sidste to intervaller. Fedt ik’!! 🙂

Tirsdag vågnede jeg – kiggede på træningsprogrammet og tænkte “fint” – det har jeg godt styr på! Min hjerne var helt med mig – hvorefter jeg i omklædningsrummet møder Juliane, der mener vi skal lave et program, der er syyyggtt meget hårdere! Lolks hjerne i panikmode!! Hvor blev omstillingsparatheden af?

Måske har du nogen gange tænkt, at det bare må være topdollar nice og seriøst nemt at være i god form, for så slipper man for at løbe afsted rødlilla i hovedet desperat kæmpende for ikke at falde af løbebåndet, mens man kæmper for at sætte den satans maskine ned i fart, eller man undgår at komme til at tage en håndvægt fra stativet (som er latterlig lille, så hvor tung kan den være?!) hvorefter du dropper den på gulvet efter 3 gentagelser… Det ville jo aldrig ske som overskudsagtig-og-atletagtig-person-som-er-i-mega-god-form-og-skal-til-OL-lige-om-lidt… Vel!?
Nej ikke lige dét billede, men sæt bare hak ved et RØDT ansigt forvredet i smerte, manglede ilt til muskler (læs: meget åben mund) og lidt stress-inkontiness (Ja undskyld, men har jo født et barn, for sivan!)

Tilbage i træningslokalet viser vores træningssamarbejde sig heldigvis fra sin fineste side – løsningen på manglede power i krop og hjerne: kortere intervaller, og hovedet overbevises om at 90 sek. er langt mere attraktivt end 4 min. Smerte i kortere tid – ufatteligt hvor nemt den menneskelig hjerne snydes!

For med flere intervaller kommer minutterne kroppen presses, op på næsten samme antal, som hvis vi havde roet 4 min’s intervaller.
Træningen gennemføres med kvalitet og aftalen bliver at de skønne 4 min’s intervaller roes idag torsdag.
Og jeg overlevede sørme! Og gennemførte med rekord-gennemsnit! Jaja – undervurdér ikke hvad forberedelsestid kan gøre for dit survival-mode!

Godnat og sov godt!

nedskrevet med rystende og svendende hånd - beviset på et godt træningspas!

nedskrevet med rystende og svendende hånd – beviset på et godt træningspas!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min blog er et kinderæg!