Omstillinger og træningslejr-treats!

Eftermiddag i solen og opladning til 6km. 

Vores træner Brian har talt. Efter vores ræs på søen i søndags skal Juliane og jeg ro sammen frem mod vores 6km ræs på torsdag og helt frem til næste træningslejr. 

Juliane og jeg har efterhånden mange km og timer sammen, så det er dejlig hjemligt, når vi ror i samme båd. 

En 6km er et andet slags løb end vores normale løbsdistance på 2000m. Løbet varer noget længere (lige omkring 20 min) og vi ror fra et startsted 6 km ude og ind gennem den opdæmmede vandvej til den aftalte målstreg 6 km senere. Juliane og jeg har roet nogle gode 6km ræs hernede, så vi glæder os til at give den gas på torsdag.

Efter vores udtagelsesløb søndag har vi holdt halv fridag idag – ikke fordi vi er trænet helt i bund, men mere fordi behovet for en fri-eftermiddag til mental restitution er tiltrængt, når man har sat sig op til at præstere. Hele dagen igår havde jeg det som om, jeg var til eksamen. Om morgenen var jeg vågnet fra en drøm, hvor jeg skulle til eksamen på torsdag og aflevere en endnu uskrevet opgave, som jeg fattede absolut hat og briller af – plus at jeg i min forvirring og stress, havde glemt Thora et sted! Godt det bare var en drøm, men min krop og hjerne var i hvert ubevidst klar over, at den skulle præstere…

Så idag efter en fin formiddagstur på 15 km, har jeg nydt sol på terrassen, hvor der var læ for forårs-vinden, som stadig er kold. Frem med solbriller og bog og opladning af morbatterier, præstationskonto og ben. Dejligt! 



Hjemme har Thora og Hans besøg af farfar og Birgit og de hyggede sig med frikadeller og pasta, da jeg ringede til dem 🙂 morbatterierne er snart fully charged, så jeg er også klar til at komme hjem og kramme dem begge to!  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omstillinger og træningslejr-treats!