Koldthævede grovboller til morgenbordet eller eftermiddagskaffen! 

Lidt om borgerpligten, kaproning i Italien og sommerhus i Haderslev!


Jeg har gjort min borgerpligt idag og stemt til Folketingsvalget. Med brevstemme forstås. For jeg er ikke hjemme på torsdag. Ikke at brevstemme på dén måde er særligt – jeg har altid stemt, når det var aktuelt. Men man skal altså stemme! Og man må godt gå ned i boksen og stemme blankt for min skyld – men man skal møde op! For sådan er reglerne – eller også skal man i hvert fald love at holde sin mund lukket og ikke brokke sig de næste 4 år! For hvis du ikke i det mindste har forsøgt at have indflydelse, så kan du heller ikke beklage dig. Synes jeg…

Men på torsdag, når den danske befolkning skal afgøre, om det er Helle eller Lars, som skal bestemme de næste 4 år, befinder jeg mig i Italien ved en sø (surprise!!) fordi vi skal ro World Cup i den kommende weekend. Og vi skal ro mod det største felt, vi nogen sinde har roet imod. 24 både stiller til start. Meget få lande mangler og de allerstærkeste ro-nationer stiller med to både, fordi de stadig ikke har besluttet, hvilket mandskab, de sender til VM. Så vi skal ud og tage nogle skalpe denne weekend, men det bliver sjovt! Og jeg glæder mig til at ro mere kaproning – fordi jeg ved, at Juliane og jeg er gode sammen. Vi håber, at EM bankede det værste rust af, og at vi kan vise, at vi på rette vej. Mod det store mål!

Herhjemme sender jeg mine to kæreste på en eksklusiv miniferie i det jyske. For nogle gange kan glemsomhed være en dejlig ting – som når man f.eks har glemt, at man har sat tre feriedage på kalenderen. Det er ikke mig, der har været glemsom, men min dejlige mand, og tre dages ferie kommer jo altid belejligt – især når mor flyver 5 dage til Italien. Så mens jeg skal til smukke Italien og ro kaproning, skal mine bedste to over og inspicere Farfar og Birgits sommerhus, som efterhånden har forvandlet sig noget af en perle! Dem i det jyske har knoklet for at få det renoveret, og jeg ved, at der nu også er indkøbt sandkasse og strandlegesager til Thora. De bliver helt sikkert forkælet, både manden og den lille dame, så jeg kan med sindsro koncentrere mig om at præstere på Lago di Varese.

Om to dage vil jeg følge valget med spænding – jeg har ikke hidset mig op over valgkampen, nærmere bare ladet den køre uden at høre efter, fordi jeg allerede vidste, hvor mit kryds skulle stå inden valget – så ingen grund til at blive helt forpustet af politikere, der prøver at hente de sidste stemmer. God valgdag til jer alle på torsdag – lad det være en festdag og husk, at Danmark har et fantastisk demokrati! Mens jeg skæver mod nord og holder øje med valget, kan I jo tune ind på www.worldrowing.com mellem exitpolls’ne og se lidt kaproning. 😉 Jeg opdaterer Facebook og min hjemmeside www.annelolk.dk med tidspunkter!

Hep Hep og see you!

Kh Anne.

PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldthævede grovboller til morgenbordet eller eftermiddagskaffen!