Argh!!

Mig og min vejr-app.

Ja jeg har en vejr-app; faktisk to så jeg kan sammenligne! Og vi er ret tætte… Mig og min vejr-app.

Jeg kigger på vindstyrken og retningen, for på ro-banen er det ikke ligegyldigt, hvor vinden kommer fra og hvor meget, der er af den.
Det er ret nørdet, når jeg tænker over det, men det er udsprunget af, at jeg de sidste 18 år stort set dagligt har bevæget mig rundt i et lille fartøj på vandet.

Der fandtes jo ikke en vejr-app for 18år siden – der henholdt jeg mig nok bare til 5-døgnsprognosen i avisen eller på tv eller konstaterede om vinden tillod en rotur mod øst eller vest, når jeg cyklede over Svendborgsund Broen.

Idag på en regnvåd mandag i januar kan vi kun drage et længselsfuldt suk mod den sommer, som er så uendelig langt væk. “Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning” Zip it – du lyder som min gamle gymnastiklærer Lis Thomsen!

Men ved I hvad? – idag var det faktisk fantastisk vejr at ro i! Altså tilsæt sol og ekstra 25 grader, så havde det været perfekt, men nu er det jo Danmark i januar… Men min vejr-app havde lovet mig 1 sek/m vind! Så godt som vindstille.

Jeg ankom i morges til en hel sø, der lignede en nystrøget dug og vi fik den bedste træningstur længe! Km efter km, hvor vi kunne arbejde med hver enkelt ro-tag, mærke båden og hinanden uden at skulle kompensere for hverken vind eller bølger! Og sådan er det med os roere – ingen vind, så tager vi både gerne både gråvejr og regn i januar.

Og at træneren var henrykt over en lille indstilling i båden gjorde min ‘range of movement’ vildt meget bedre, ja så vil jublen jo ingen ende tage!

Nu siger vejr-app frostvejr i nat og stille og det betyder is på søen, så i morgen er det tilbage i ergometeret.

 

Lørdag roede vi også udenfor og kiggede på denne flotte blå vinterhimmel.

Lørdag roede vi også udenfor og kiggede på denne flotte blå vinterhimmel.

Gemt i telefonen som favourite place: Bagsværd Sø :)

Gemt i telefonen som favourite place: Bagsværd Sø 🙂

 

 

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Argh!!