Lidt om at være priviligeret!

Masser af træningstøj til tørre! Jeg er ikke glad for det…

Jeg blev lovet varme! Jeg blev lovet milde vinde! Jeg blev lovet roning i korte bukser! 

 

Og hvad har jeg fået??: blæsevejr i rigelige mængder, kold vind fra nord og nok er der sol, men varmer – det gør den altså ikke rigtig. Med mindre man finder en læ-krog og det tæller altså overhovedet ikke! 

Vejret har indtil videre slet ikke været med os! Vindguru’en (en webside med vindhastigheder, der supplerer min vejrapp) bliver ved med at lokke med varmt vejr og vigtigst af alt: ingen vind. Men den store guru bliver også ved med at udsætte det vindstille vejr til dagen efter og det er jeg bestemt ikke tilfreds med! 

Roning er bare bedst i stille vejr. Gerne i sol også, men vinden er vores absolut største gene! Så den må gerne holde sig væk… 

Jeg håber virkelig den næste uges tid bliver bedre! Vi trænger til gode lange roture, hvor vi ikke står på bådpladsen og fryser inden vi skal ud og hvor vi kan få lov at svede, så det drypper af os. Tak!!

Thora er heldigvis ligeglad og hun hygger sig gevaldigt her i Portugal, sammen med mormor. Hulahop-ringe, dyrene på gården og masser af frisk luft er livet 🙂 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at være priviligeret!