Fakta om Ro-landsholdet på vores sidste aften i Völkermarkt.

Et af jordens smukkeste steder – til VM i Aiguibelette!

Klassisk franske bygninger og view over Lac d'Aguibelette.

Klassisk franske bygninger og view over Lac d’Aguibelette.

Jeg elsker Frankrig! Og jeg tror min kærlighed til den franske kultur, sproget og landskabet er født allerede tilbage i ’98, da jeg var på min første tur til Paris med ungdomsskolens franskhold. Det var regnvejr og ikke særlig forårsagtigt, men jeg elskede byen med det samme… Siden har jeg stået på ski på Alpe d’Huez, besøgt Paris igen, været to gange på træningslejr i Bordeaux og nu er jeg til VM på Lac d’Aiguebelette: en af verdens reneste søer, 70 m dyb og en af Frankrigs største naturlige søer. Og en velbevaret hemmelighed rent turistmæssigt 🙂 Motorbådssejlads er til hverdag bandlyst og strengt forbudt på søen, for at bevare stilheden og det naturlige dyreliv i og omkring søen. En høj træbeklædt bjergryg knejser langs søens ene bred og det turkise vand kan nå en temperatur på 28 grader!

Jeg er ret benovet og taknemmelig for at roningen endnu engang bringer mig til en meget smuk destination, jeg ellers ikke ville være kommet til!
Vi har trænet to gange i dag, og selv om banen var ramt af sidevind til eftermiddagstræningen tror jeg, at vi nok skal få nogle gode ræs her… Den gode rytme fra Völkermarkt har vi med os – og når vi ligger til start på søndag og lysfyret giver grønt lys: så er der ingen vej tilbage!
I de seneste dage har Sara Slott givet mig masser af motivation – dels ved hendes præstationer ved VM i atletik, men også denne artikel: jeg vil også være god, når det gælder! Og det er en god tanke, at holde fast i; det er jo derfor jeg (vi) træner så mange timer!

Tillykke til Sara med VM-fjerdepladsen og med OL pladsen i Rio! Juliane og jeg vil gå ud og kæmpe for både finale og OL-kvalifikation!

Kh Anne.

Foto: privat og fra www.lac-Aiguibelette.com

PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fakta om Ro-landsholdet på vores sidste aften i Völkermarkt.