På hengemt café og en ekstra rotur...

Omstillinger og træningslejr-treats!

De seneste dage har vi øvet på at være omstillingsparate!

Søndagens træning var ikke kun træning men ræs – så trænerne kunne se, om nogle mandskaber var hurtigere end andre. Vejret var ikke helt med os – vi havde blæsevejr forstås. De to første løb om formiddagen blev roet i ret hård modvind og Juliane og jeg blev sat sammen på den første, hvilket jo er meget hjemligt for os, da vi har mange km sammen. Næste løb byttede vi om, så jeg kom i båd med Trine, mens Aja hoppede over til Juliane. Rent praktisk betyder det nye indstillinger på båden, men vi har de seneste dage roet de forskellige konstellationer og håndterer efterhånden hurtigt både 10’er- og 13’er-nøgler, kan spænde kontra på et øjeblik og skrue behændigt med en topnøgle 😉 

Eftermiddagens planlagte program var endnu to 1500m, men da vi roede ud for at varme op og gøre klar til dagens tredje løb blev vi sendt ind igen – løbet blev udsat, fordi vinden stædigt holdt ved og skabte banefordel og det bryder vi roere os ikke om 🙂 ej hellere trænerne, når de skal se, hvem der ror hurtigst. Betingelserne skal være lige for alle. Frem med omstillingsparatheden og afvente ny udmelding fra træneren.

Vi fik lov at ræse, men første start blev også sidste start, da solen efterhånden stod under horisonten og derfor ikke tillod os at afvikle flere løb. Mørket sænkede sig over søen, men trænerne havde, hvad de skulle bruge af observationer – ikke flere løb – heller ikke idag (mandag), som det tidligere havde været meldt ud. Omstillingsparate igen – og nu fokus på den 6km vi skal ro på torsdag.

På træningslejre kan en tur til supermarkedet være en tiltrængt fornøjelse, når trangen til chokolade og andet knas melder sig. Man kan godt mærke, at der bliver brændt ekstra energi af på træning! Og vi har stadig lang tid til konkurrencerne starter, så jeg tillader mig at spise både chokolade og nødder 🙂 

(du kan læse mere om vores vægtkrav HERImens spiser jeg lidt flere wannabe-Oreos! 

Kh Anne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På hengemt café og en ekstra rotur...