Off-season med halvmarathon og OL-tøj.

Roning, Ramasjang & Regnskabsanalyse

Endelig tid til et indlæg på bloggen …. åh den lider i øjeblikket, fordi jeg simpelthen ikke har timer nok!

Midt i virkeligheden knokler jeg med at nå arbejde, familie og det fag, jeg tager på akademiuddannelsen. Jeg har den sidste halvanden uge også trænet til DM i roning, hvilket betyder, at der er blevet trænet i klubbåde, da vi kun må stille med rene klubhold. Den vante gænge med formiddagstræning med Juliane har været skiftet ud med aftentræninger – og jeg har brugt en del tid på at få indstillet både dobbeltsculler, dobbeltfirer og otter – da jeg af klubtrænerne er sat på alle tre både… Nogen gange glemmer jeg, at det er ok at sige fra og sige “nej tak – det passer mig dårligt!”. Og nu er det for sent – de sidste tre træninger onsdag, torsdag og fredag er heldigvis om formiddagen… Næste år tror jeg ikke jeg skal ro tre forskellige både…. Til gengæld glæder jeg mig virkelig meget til mandag efter DM (Undskyld DSR – men DM trumfer ikke det her!) : Jeg rejser nemlig på rekognoscering til Rio de Janeiro, med de andre fra rolandsholdet, som kvalificerede sig til OL. Jeg håber, jeg kan blogge lidt derovre, mens vi ser på faciliteterne, Copacabana og Jesus på bjerget…

I det lille hjem har vores afkom fået øjnene op for DR Ramasjang og det er egentlig meget hyggeligt. De sidste par dage har hun ikke spurgt om hun måtte se fjernsyn, så indtil videre er jeg (og Hans) ikke überrestriktive  med skærmtiden. Jeg giver hende lov til at få en pause på sofaen efter en lang dag i  vuggestuen og Postmand Per, Pingu og Brandmand Sam er helt ok underholdning. Hun inviterer også gerne os til at se tv med hende, så kan vi altid få os en snak om hvad der sker, eller jeg kan putte med hende i gyngestolen og rokke lidt ro ind i min lidt overfyldte hverdag…

Jeg har nemlig taget munden helt fuld og satser på at klare faget “Virksomhedens investering og finansiering” på Akademiuddannelsen dette efterår. Faget er ok – vores underviser er rigtig god og jeg tror på, at det er et tegn, at jeg er kommet på hans hold! Jeg har haft mange gode og dårlige undervisere i min tid på universitetet, men Peter her er bestemt én af de gode! Så jeg klemmer ballerne sammen, læser og løser opgaver og går til eksamen d. 5 januar med en klar forventning om at bestå! Det kræver træning i opgaverne, men jeg skal klare det! Det har jeg besluttet. Færdig. Bum.

Så nu ved du, hvorfor indlæggene er lidt færre for tiden. Alligevel skal du glæde dig til at læse med i oktober…. Jeg lover, at det bliver en voldsom globetrotter-måned – stay tuned!!

Kh Anne.

PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off-season med halvmarathon og OL-tøj.