Lidt om borgerpligten, kaproning i Italien og sommerhus i Haderslev!

Om OL-tøj!

Dagens favorit :) loose fit bukser, som var så gode at have på og som kan dresses op med høje sko og ned med t-shirt og flade sko. Og statement t-shirt: all for Rio.

Dagens favorit 🙂 loose fit bukser, som var SÅ gode at have på, og som kan dresses op med høje sko og ned med t-shirt og flade sko. Og statement t-shirt: all for Rio.

I dag har jeg været et smut i Brande hos Bestseller, der står for at designe OL-kollektionen til OL i Rio. De har været med ind over tøjet siden Beijing og har efterhånden en god fornemmelse for, hvad der skal være med i tøj-pakken. Når man som atlet udtages til OL, får man alt det tøj, man skal have på til OL – som i ALT: fra inderst til yderst – fra strømper til regnjakke, fra gallakjole til joggingsæt.

Jeg er sammen med Rene Poulsen (kajak), Louise Burgaard, Ann-Grethe Nørgaard og Casper U. Mortensen (alle tre håndbold) med til at give feedback på tøjet, fordi de har erfaret, at det er godt at få atleternes besyv med, når der skal vælges kvalitet, længde, udskæringer og pasform på tøjet.

Fem på stribe :)

Fem på stribe 🙂

 

Idag fik vi lov at prøve de forskellige styles og det var virkelig sjovt at være med til at udvælge, fra til og fra, snakke om farver og print og vide at vi er med til at præge OL-kollektionen for 2016!

Jeg håber meget at jeg er én af dem, der får lov at gå i tøjet næste sommer!

Til jer der følger med på bloggen, så kommer der imorgen et indlæg om min tur til Italien, hvor vi roede World Cup i weekenden – strabadserne skulle lige fordøjes… Imens kan I fornøje jer med lidt flere billeder fra Brande.

Skitser!

Skitser!

flere skitser!

flere skitser!

Klipklapper - det er the s...t denne sæson, så selvfølgelig er de med i OL-kollektionen. De bliver helt sikkert et hit næste sommer også!

Klipklapper – det er the s…t denne sæson, så selvfølgelig er de med i OL-kollektionen. De bliver helt sikkert et hit næste sommer også!

PIgerne får selvfølgelig også en taske - ikke denne style - men mere en shopper - yeah!

Pigerne får selvfølgelig også en taske – ikke denne style – men mere en shopper – yeah!

PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om borgerpligten, kaproning i Italien og sommerhus i Haderslev!