Mor er ikke sur, mor er sulten!

Forresten øver Far sig også til VM…

Vi har egentlig nok at se til… Og egentlig kan det virke lidt som en presbold, at både mor og far skal være så ambitiøse med deres sport at den ene går efter OL (og VM) og den anden også vil ro VM denne sommer…

Nuvel, der er visse betingelser for ovenstående: Overvejelserne har selvfølgelig mest været vendt mod Thora og om hun på nogen måde blev fanget i et limbo, uden det nødvendige nærvær fra os. Vi har efter endt rådslagning fundet en løsning, som vi synes er god for både os og Thora og som ikke giver nogen af os ondt i maven.

Løsningen er iøvrigt kun gældende for de kommende to måneder og vi har valgt at holde fast i, at jeg træner i institutionstiden, mens Hans træner om aftenen fra kl 18 og frem, når jeg kommer hjem. Det bliver lidt svingdørsfamilie, for når mor kommer hjem – smutter far ud af døren. Det vil gå ud over den tid Hans og jeg ellers har haft sammen om aftenen, men prioriteringen har været, at én af os var sammen med Thora, når hun bliver hentet fra vuggestuen og det kan vi holde fast i, når Hans først skal afsted til træning kl 18. De næste to måneder er årets lyseste, og det er som om, man bedre kan strække dagens gøremål og samvær ud på aftentimerne, når solen stadig står på himlen. Så jeg tror på, vi nok skal få snakket sammen om aftenen alligvel 🙂 I august er der træningslejr for Hans inden VM og der bliver vi hjulpet af fastre og øvrig familie, så hverdagen stadig hænger sammen. Det vender jeg tilbage til…

Hans har egentlig holdt en pause fra roningen efter 2012, men vi ved, at sportslige ambitioner på VM og OL niveau skal udleves nu og ikke om 10 år – og derfor var det også svært for ham at lade muligheden for endnu en sæson på rolandsholdet gå fra sig. I weekender og ferier har vi familie, der velvilligt stiller op og det betyder virkelig meget. Der har vi ekstra brug for pasning, når institutionen er lukket og træningen kører ufortrødent videre. De vil gerne være sammen med Thora og de bakker op om vores sport.

Roningen har en særlig plads hos både Hans og jeg og vi ved, at godt kan få familielivet til at hænge sammen, selv om vi begge to nu har daglig træning på Bagsværd Sø. Hvis vi beslutter det kan lade sig gøre, så kan det lade sig gøre!

helligdagsmorgen med iPad - Thora med Farfar, Birgit og Rikke i Zoo - Far og Thora gynger.

helligdagsmorgen med iPad – Thora med Farfar, Birgit og Rikke i Zoo – Far og Thora gynger.

Kh Anne.

 

PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor er ikke sur, mor er sulten!