Livet i hamsterhjulet og en ny personlig rekord

Lagt ned af nemesis og feber! Men foråret er på vej :) 



Tal ALDRIG om, at dit barn har klaret tæt på er år i vuggestuen uden nævneværdigt sygedage – for så rammer hammeren dig uden forvarsel! 

Mandag stod jeg en dag med eskalerende maveonde og støt stigende feber – OG Thora blev afhentet i vuggestuen iført sut, hvilket som regel er tegn på et pylre-stadie der med stor sandsynlighed udvikler sig til sygdom. 

Jeg fik trænet mandag morgen og tog også på arbejde, men med en koncentration lig nul, tiltagende hovedpine og en kollegas lånte sweater over skuldrene måtte jeg frysende og med ondt i maven kapitulere og gå hjem fra arbejde to timer før fyraften. 

To dage hjemme til det stærke køn! Og så lige efter kvindernes kampdag, tsk tsk! 

Heldigvis er der jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet: alt Erhvervsjura til næste undervisning er læst og hjemmeopgaven så godt som løst med læsegruppen i dag 🙂 bum! Og jeg skribler løs på det her blogindlæg i toget (undskyld Blog (og bloglæsere!) for en vis forsømmelse på det seneste), mens jeg kigger ud på det skønneste forårsvejr! På vej til træning en dag som i dag kan man ikke andet end elske at dyrke en udendørs sport! 

PS: det er nu så lyst om morgenen, at jeg troede vi havde sovet over os, da Hans kørte rullegardinet op kl 6:15! Hurraaa!! – Jeg. ELSKER. Foråret!



Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet i hamsterhjulet og en ny personlig rekord