Mig og tosomheden :)

Livet i hamsterhjulet og en ny personlig rekord

Mit liv kører – og det kører ret stærkt synes jeg! Jeg kan godt mærke at jeg lige har reserveret og dermed parkeret noget noget tid til læsning af Erhvervsjura, og jeg må indrømme at jeg lige skal vænne mig til at mine aftener (i hvert fald tre gange om ugen) og to eftermiddage SKAL bruges på læsning. 

Jeg synes, jeg er ret god til at lave aftaler med mig selv og leve efter et skema; det har jeg jo erfaring med fra sporten… Jeg skal nok klare det, for det har jeg besluttet jeg vil! Og eksamen er 1 juni, så wish me luck! I mellemtiden undskylder jeg for at der bliver liiidt færre indlæg på bloggen, fordi jeg spæner afsted i hamsterhjulet :)) 

Til gengæld går det ret godt i OL-boblen og så er alting jo ekstra motiverende, for så giver det fuldstændig mening, at jeg farer fra Herodes til Pilatus for at nå både træning, arbejde og læsning (og at være mor, og være kæreste, og se Mødregruppen 🙂 ) 

Både Juliane og jeg er er hurtigere end vi nogensinde har været. I tirsdags roede vi en test på 6km i ergometeret. Det er ikke vores konkurrence-distance (den er 2 km), men 6km tager ca. 22min og giver os et godt billede af hvor formen er – og den er i toppen! Ja faktisk er Julianes nye PR på 21:57 hele 8 sek hurtigere end den officielle ergometer-verdensrekord på distancen! Og jeg kunne snige mig med i verdensrekorderne for 30-36-årige med min tid på 22:08, som er 7 sek hurtigere end den stående rekord! Vores tider er dog ikke officielle, fordi de skal ros til et officielt mesterskab med indvejning, men lur mig om ikke vi får muligheden for på et tidspunkt at skive dem på cv’et 😉  buttom line – personlige rekorder får mig til at blive ved! Og personlige rekorder efter en graviditet er endnu federe, for tænk hvis jeg ikke havde valgt at gøre comeback? For 19mdr siden var jeg i mit livs dårligste form – nu er jeg i mit livs bedste!! Jeg kan kun sige at jeg glæder mig til at se, hvad der venter os i fremtiden! 🙂

So long! Kh Anne.  

3

  • Hi there to all, how is the whole thing, I think every one is getting more
    from this web page, and your views are pleasant designed for new people.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thanks for another magnificent post. The place else could anybody get
    that kind of information in such a perfect way of writing?
    I have a presentation next week, and I’m on the search
    for such information.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hi there very nice web site!! Guy .. Excellent ..
    Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds
    also? I’m satisfied to search out a lot of helpful information here within the post, we want work out extra techniques in this
    regard, thanks for sharing. . . . . .

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og tosomheden :)