Noget om at hoste på det rigtige tidspunkt.

Tillykke! – du må rykke tre felter frem :)

Tre felter, der svarer til halvandet år, bemærkes!! 


Jeg er såmænd lige blevet bedste venner med Merit! Nogle af de fag jeg har læst på Statskundskab, kan jeg få merit for på Akademi-uddannelsen i finansiel Rådgivning. Det er så über-nice og det betyder at min uddannelse til kommende bankrådgiver er blevet halvandet år kortere – hvor fedt er det lige!? Jeg er stjerneglad!! Selvfølgelig fordi jeg ikke har læst Statskundskab helt forgæves ( jeg hører min mor sige: “det er aldrig spildt”)  åh, hvor har hun ret! 

Ny plan: læse et nyt fag til efteråret – hvor vi forinden forhåbenligt har roet et godt VM og kvalificeret os til OL. Efterår og forår bruges på at læse de sidste to fag. Sommeren 2016 “fri” og fuld fokus på OL og så mangler jeg kun at skrive den afsluttende opgave i efteråret ’16. Det passer simpelthen som fod i en hose i mine planer. 

Jeg er glad, glad, glad! 

En anden bonus er, at jeg nu har lektiefri indtil 1.september og jeg har det lidt, som om jeg lige har fået foræret en masse tid. Mere tid til Thora 🙂 mere tid til Hans og lidt mere tid til bloggen. 

Når tingene flasker sådan her så skal man altså huske at klappe i hænderne!  

Kh Anne.

2

  • Lea

    Yay!!! Det er da megafedt Anne – fantastisk når livet lige samarbejder og tingene går op i en højere enhed 😉
    Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elitemor

      Hej Lea
      Så fik jeg lige bevæget snuset lidt rundt på bloggen – og jeg vil fra nu af være bedre til at svare på folks kommentarer!! (håber der kommer flere 😉 ) Nå men i hvert fald – det her indlæg med at spare halvandet år, det er stadig så meget optur, at jeg tillader mig at svare alt for sent på det, så kan vi ligesom fejre det igen! (og igen d. 10. ;)! )
      skål og Yay!!
      Kram Anne.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at hoste på det rigtige tidspunkt.