Vi har fundet os et yndlings-is-mejeri! På tur til Østerberg Icecream.
Nytårsaften i år fik vi islagkage – ikke en klassisk nytårsdessert, men ikke desto mindre var det en islagkage, som havde bestilt hos ismejeriet Østerberg Icecream. Siden da har jeg flere gange lovet mig selv, at jeg blev nødt til at komme tilbage og smage deres is og hjemmebagte vafler! Ikke mindst fordi isen er lavet uden kunstige aromaer og smagstoffer og uden konserveringsmidler. Der eksperimenteres med smage fra hele verden og isen indeholder masser af frugt eller nødder OG man kan få chokolade-sorbet! Det er grund nok for mig til at støtte seje Cathrine Østerberg, som er en rigtig is-nørd og som har bygget en virksomhed op, hvor hun laver noget hun elsker og er rigtig passioneret omkring – det har jeg stor respekt for!
Da jeg havde fået en fridag fra arbejde i dag, hentede jeg Thora lidt tidligere fra vuggestuen og tog toget, som hun er helt vild med i øjeblikket, ind til Østerbro og smagte på den herlige is hos Cathrine. Duften af de hjemmebagte vafler bød os velkommen i butikken og jeg kunne have smagt på alle de is-varianter, der var i montren idag, men jeg beherskede mig og valgte chokoladesorbet og kaffe – åh, de var gode! Vaflen omfavnede isen og smagen af vanilje og en perfekt sprødhed gjorde is-oplevelsen fuldendt! Så bestemt flere besøg værd!
Thora valgte brun is aka rigtig chokoladeis med store chunks af mørk chokolade og den smagte også fortræffeligt – ja, jeg blev “desværre” nødt til at redde Thora fra alt for meget smeltet chokoladeis, høhø 🙂
Der er masser af gode is-steder i København, men Østerberg Icecream er bestemt en darling, jeg kan anbefale.
Go there – det er turen værd!
Kh Anne.
Indlægget er ikke lavet i samarbejde med Østerberg, men på baggrund af min egen begejstring for is, en sej indehaver og et rigtig godt produkt!
PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.
Ingen kommentarer endnu