Jeg planlægger fødselsdag #2

fødselsDAGEN og kalas hos mormor og morfar.

Let’s do this backwards!

Søndag: hviledag! Med mand og Thora oven på to dages fødselsdag. Thora var så glad for at holde fødselsdag, at hun også søndag morgen konstaterede, at det var hendes fødselsdag, hahaha – sådan går det, når man holder fødselsdag for barnet to dage i træk!  Vi brugte dagen i haven hos de gamle, da sommeren lige pludselig har flottet sig ved at dukke op… Måske den sidste sommermåned bliver den første i år!?

Lørdag var min søster og jeg tornadoer i køkkenet og nåede både at bage lagkagebunde til to lagkager, bage ægte sy’fynsk brunsviger, bage boller OG selvfølgelig sørge for en fin anretning, så det hele var kl 14.00, da gæsterne kom.

Jeg svedte kun lidt (not!) og fik da også først skiftet til lidt pænere tøj EFTER gæsternes ankomst 🙂 Vi kunne være udenfor på terassen og de synes, det hele smagte dejligt. Thora spiste med velbehag sin fødselsdagslagkage og alle var glade 🙂

IMG_4902-4

 

På Thoras rigtige fødselsdag i fredags   blev fødsdagsbarnet fejret med nybagte boller og det fine hus fra Ferm Living gjorde stor lykke om morgenen. Jeg håber på mange gode timer i teltet, med bøger og hygge. Vuggestuen fik fine hjemmebagte boller pyntet med flag, frugtstænger og vindruer. Så nemt! Da vi kom hjem fik vi en lille lagkage, inden vi tøffede mod den store bro. Mest fordi jeg gerne ville have et billede af Thora, der spiser lagkage for enden af bordet ligesom sidste år 🙂

IMG_4898-2

Vi har spist store mængder lagkage denne weekend, nydt vejret og set hele familien og det var dejligt at få tanket den konto op for de næste 5 uger handler det om VM i roning for mit vedkommende. Vi rejser på onsdag – det kommer der mere om!

KH Anne.

PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg planlægger fødselsdag #2