Det bliver 61,5 kg, tak!

Man skal huske at sige Tak!

Så det gør jeg! Det har været en helt igennem skøn uge. Træningen er gået rigtig godt og det har været en god nedtrapning til friske ben i dag lørdag, hvor DM løb af stablen. Jeg roede personlig bedst, ikke helt med så meget som ønsket, men lidt har jo også ret 🙂 Juliane var super sej og vandt, og jeg er herreglad på hendes vegne. Jeg er glad for, vi har hinanden til at sparre med op mod et stævne som det her – jeg føler mig aldrig “alene” selv om jeg skal præstere på egen hånd en dag som i dag. Tak Juliane!

Jeg har kun et billede fra opvarmningen -jeg ser om jeg kan skaffe et In Action...

Jeg har kun et billede fra opvarmningen -jeg ser om jeg kan skaffe et In Action…

 

Hans har været en über-overskudsagtig kæreste, der har hentet Thora fire ud af fem dage, fordi jeg har haft en ekstra aften på arbejdet og dermed ikke har været hjemme to aftener, som jeg plejer. Tak min dejlige, mand!

Jeg har haft virkelig god sparring med en kollega på arbejdet, så jeg nu kan gøre mit arbejde over for kunderne bedre og det er virkelig en lettelse kan jeg mærke. Jeg har været så glad i denne uge, når jeg gik hjem fra arbejde! Tak Jacob 🙂

Jeg har fået sagt farvel til en rigtig god kollega, hvilket ikke var en juhuu-oplevelse på den måde, men det var et rigtig fint farvel. Og jeg kommer stadig til at følge Lea tæt, fordi hun også har en blog, og har en masse spændende ideer og drømme, som hun skal prøve af, nu hvor hun ikke længere skal være min awesome kollega! Og så var det faktisk Lea, der sparkede til mig og sagde, at jeg skulle skrive lidt om mit liv med OL-mål, træning, (sund) mad og moderskab. Og jeg synes, det er skide sjovt med den blog, så tak for inspiration og igangsætning Lea! (Og så gå da lige ind og læs hendes skønne blog HER)

Lea I'll miss you! Jacob du er en Champ!

Lea I’ll miss you!
Jacob du er en Champ!

 

Jeg fandt ud af, at der kun er 3 (og ikke 4!) zoner fra Sydhavnen, når man rejser på klippekort, som jeg har gjort de sidste dage i denne uge (hvor jeg ikke har fornyet månedskortet, da jeg skal til Portugal på træningslejr i 14 dage). Det betød både at jeg sparede tillægsbilletten OG at toget kørte hele vejen til Lyngby, selv om DSB havde truet med togbusser i aftentimerne, uden nærmere afsløring af tidspunktet! (Men tror det er efter kl 20 eller noget) og jeg havde heldigvis fri kl 18.
Så tak til DSB’s snørklede zone/cirkel-system, hvor jeg kører igennem 4 zoner, men kun betaler for 3! Nogengange har man jo lov at glædes over den offentlige trafik…

Dejlig frokost/sladre date tirsdag med en af mine allerbedste veninder Maria, var en skøn luksus; tak 🙂 og tak for optankning af energi og smil til vores dejlige venner Martin og Line, samt Steffen, som vi alle kender gennem roningen og som vi spiste skønne hjemmelavede hotdog med lørdag aften.

HOTDOGS! homemade, 1 gang om året og rødvin. Ja tak :)

HOTDOGS! homemade, 1 gang om året og rødvin. Ja tak 🙂

 

PS: Hans har roet på landsholdet med Martin, Steffen og Christian aka Noll. Og selv om Martin nu er hoppet over til triathlon, (hvilket han gør super godt, se selv HER); at Hans har holdt en pause fra roning; at Noll i øjeblikket også (måske?) pauser roningen lidt, og Steffen har holdt ved, med målsætning om OL i 2016, ja så har drengene alligevel holdt sammen. Og Line og jeg kender faktisk hinanden fra kollegietiden på Nybrogård; så vi kan vel kaldes gamle venner efterhånden og så er vores samvær altid smadderhyggeligt, afslappende og sjovt.

Det blev en længere takketale – beklager hvis det blev kedeligt på vejen….over and out. Godnat! 🙂

 

 

1

  • Great site you’ve got here.. It’s difficult to find
    high quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you!
    Take care!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bliver 61,5 kg, tak!