Hej Verden!

Min blog er et kinderæg!

Eller den kommer i hvert fald til at være en god blanding af tre ting: træning, (sund) mad og moderskab.

Og i dag bliver emnet så mad – for det er klart det har et stort fokus hos mig. Jeg skal præstere på det jeg fylder i hovedet og hvis der ikke kommer den rigtige benzin på bilen, så kører den bare ikke lige så stærkt. Heldigvis hjælper min mangeårige elitekarriere mig, fordi de sunde vaner faktisk er ret indgroede hos mig. Men det betyder ikke at jeg aldrig spiser usundt,tværtimod. Jeg æælsker chokolade og kanelsnegle!

Morgenmaden er en af opprioriteringerne i min liv – også efter vi har fået Thora! Der skal være tid til morgenmad og man skal sidde ned og spise den! Vi prioriterer at have tid om morgenen, hvilket vi som regel har, da Thora står op mellem kl 05 og 06! Jeg er fra naturen A-menneske (Thank God!) og jeg fungerer faktisk bedst om morgenen. Jeg vil også til en hver tid vælge at træne om morgenen frem for om aftenen.

Men tilbage til maden! Thora og jeg spiste havregrød – Thora får lidt sukker og en smørklat på (the original) og jeg spiser tit denne version med (ren) kanel i grøden og på æblerne og lidt skyr med vanilje fra vaniljekværnen. Det er en god start på dagen og jeg kan holde indtil træning kl 9:00 uden at blive sulten og uden at have maden siddende oppe i halsen! Jeg håber faktisk, jeg kan inspirere nogen af jer derude, som hver dag bruger meget tid på at tænke på og over hvad I spiser – for man kan godt leve sundt i en hverdag aflevering og hentning af børn, indkøb, arbejde og alt det andet indimellem. Og jeg uddeler gerne af erfaringer! Kom så 🙂 Min kost er hverken skemalagt eller kalorieoptalt… Så jeg kipper med flaget for morgenmaden! It rocks!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!