Det er ikke et modeshow, Anne!

Last Minute Sun og Valentines Day a la Børnefamilie…

De sidste to dage af træningslejren blæste der mildere vinde, vi fik et ræs i bare ben(!) og sol på terrassen. Så de medbragte solbriller blev pakket ud! Hurra! Det skulle da lige passe at man havde pakket dem til ingen verdens nytte…Jeg håber, at vi om godt en måneds tid, når vi igen vender næsen mod Portugal, kan ro i mindre tøj og få flere ture på blankt vand 🙂

 

lige lidt forårssol på fødderne...

lige lidt forårssol på fødderne…

 

Nu er vi igen i Danmark og jeg har haft en dejlig lørdag med min lille familie. Jeg blev modtaget med store smil fra både mand og datter, da jeg travede ud i ankomsthallen. Min lille pige ville gerne holdes af sin mor og det var dejligt! – Jeg havde ellers forberedt mig på at blive ristet lidt, når jeg nu sådan har tilladt mig at være væk så lang tid.

At dagen i dag også er Valentines Day har vi overordnet set nok ikke fejret 🙂 eller i hvert fald fejret dagen på vores egen måde. Vi startede dagen kl. 05, og jeg og Thora lavede havregrød og lod faren få en tiltrængt halvanden time ekstra på øjet… nu har han jo ligesom sparet lidt op på søvnkontoen de sidste 14 dage og jeg prøvede at lade være med at tænke på, at klokken faktisk var 04 portugisisk tid… fred være med det; Thora var sød og vi bankede på til soveværelset halv 7. At lege hule (Mor holder dynen, så man kravle ind med mariehøne-stjernebillede-lampen og lave oplyst stjernehimmel) er åbenbart alligevel en lidt anstrengende leg, for det endte med at Thora faldt til ro, Moren og Faren med, og at vi vågnede glade og tilfredse kl. 8:30. Hvilken sluske-pose-tidspunkt for vores familie! Hans kørte til Bageren, hvilket er en ret sjælden luksus hos os. Thora og jeg gjorde morgenbordet klar og vi kan faktisk prale af at have spist brunch i dag! Altså sådan helt rigtigt i forhold til tidspunket! Og med tid til to kopper kaffe og voksensnak. Siddende.

Thora fik en lur kl 12 og jeg sprang i løbettøjet og fik løbet en god tur. Thora vågnede kort tid efter, jeg var kommet hjem og vi tog et brusebad og spiste rugbrødsmadder.

Hans har arrangeret spisning med Esben i aften (altså uden mig og Thora), så vi trak i overtøjet, da han tog til træning og efterfølgende drengeaften. Vi trillede med barnevognen ned i Lyngby, fik smagsprøver i Magasin (altid et besøg værd!) og fik købt en fin fødselsdagsgave til min veninde, som jeg skal til fødselsdagsbrunch ved i morgen.

Thora og jeg sluttede dagen med god aftensmad, og jeg fik lavet både kartofler og kyllingebryst i ovnen, tøm-køleskabet-for-grøntsager-din-mand-glemt-at-bruge på panden og dampet broccoli.

Barnet er puttet efter melon til dessert og med godnatsang, som hun uden problemer har undværet i 14 dage… Nu kan jeg tage benene op og slappe af. Opvasken er klaret, det rene vasketøj er lagt på plads, det nye vasketøj er sorteret og min kuffert er pakket ud. Ahh… Og så er det helt ok med mig, at Hans trænger til en guys-night-out – Det hedder jo Valentines Day ikke Night, vel 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke et modeshow, Anne!