Vi har fundet os et yndlings-is-mejeri! På tur til Østerberg Icecream. 

Jeg planlægger fødselsdag #1

På fredag fylder hun to år. Den lille. Som nu er en stor pige. Så stor hun kan sige det selv: Thora 2 år! Thora stor pige! Vi har haft snakke om, om hun mon talte flydende, når hun blev 2 år… Ingen tvivl længere – barnet taler aldeles flydende og uafbrudt, fra hun slår øjnene op, til hun dejser rundt, om aftenen. Og det er ret sjovt at have samtaler med hende, når vi spiser, når vi leger med Lego eller når vi leger udenfor. Hun fortæller, konstaterer, spørger og siger efter. Jeg bliver hele tiden overrasket over nye ord, der dukker op og hvor er det grineren, når svaret på farfars navn er: ”gammel mand” og når hun med løftet pegefinger meget insisterende siger ”én”, når hun spørger om hun må se iPad eller få en ostehaps, is, smoothie, figenstang eller hvad der nu ellers er enormt attraktivt, når svaret i første omgang er nej fra moderen :)

2 års fødselsdag er stort – fordi hun er så meget mere bevidst om, hvad der foregår! Og jeg glæder mig til at overraske hende med den fineste gave, som vi har købt og jeg har slæbt hjem på cykel og sat på loftet, til vi skal pakke den ud og gøre den klar torsdag aften. Vi har revet os lidt og købt et telt fra Firm Living, som man helt sikkert kunne sy selv, hvis man var herrekrea, havde en masse stof liggende og en symaskine til rådighed, men convenience frem for alt – og man får da også en flot opbevaringspose med i købet.

Det bliver så hyggeligt! :)

Det bliver så hyggeligt! 🙂

Og jeg synes, det er nogle ret fine ting, de laver hos Firm Living. Deres design er voldsomt populært, hvilket afspejler sig i diverse kopiprodukter rundt om i detailhandlen, men det er et en anden historie. Jeg er glad for vores køb – teltet er så fint, men samtidig praktisk (kan klappes sammen og stilles bag en dør, hvilket er genialt, når vi bor på 54 m2) Thora vil helt sikkert elske det, for huler er the shit og at gemme sig er et hit 😉 Det bliver fedt at give hende mulighed for at have sit eget ”rum”, og måske har hun også behov for at være sig selv engang i mellem?

Fortsættelse følger…

Kh Anne.

PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har fundet os et yndlings-is-mejeri! På tur til Østerberg Icecream.