Hvis du troede, jeg havde glemt at træne i fødselsdagsplanlægningen...

Jeg præsenterer Völkermarkt, Hotel Krone, og Frau Fertig ;)

Jeg kender det ret godt; stedet hvor jeg skal tilbringe de næste tre uger. Hotel Krone i den lille by Völkermarkt er ro-landsholdets faste destination, når vi når til sæsonens sidste lejr: VM-træningslejren. Jeg har været her to gange før med ro-landsholdet: i 2011 før VM og i 2012 før OL. Jeg har også været her på træningslejr med kajaklandsholdet helt tilbage i 2004.

Völkermarkt er østrigsk med stort Ø: pelargonier i altankasserne, Wurst og Bier på torvet, nye bygninger i sydtysk byggestil og en generel stemning af lederhosen und schnitzel i centrum. Der er mange cykelturister, da området er en del af en velbenyttet cykelrute gennem det østrigske landskab.

  
  
Hotel Krone er også en historie for sig. Hotel er måske faktisk en lidt flot betegnelse for stedet, der ser ud præcis (I kid you not) som da jeg kom her første gang i 2004! ALT er det samme, sengene, bordene, gulvtæpperne, møblerne, kopperne og gardinerne. Der er stadig schlagermusik i receptionen, men TV’et er dog opgraderet til en fladskærm, og vi har også (langsomt) internet. Men stedet tjener sit formål – vi har rimelig store værelser, jeg deler selvfølgelig med Juliane og afstanden til bådpladsen er fin – ca. 10 min. på gåben.

  


Krone er familieejet, og familiens døtre tager en stor tørn for stedet, men Frau Fertig er her stadig, som venlig betjening til morgenmad og eftermiddagskaffen. Hun har fået sit fine tilnavn, da hun i falset ofte spørger “bist Ihr schon fertig?”. Velmenende og sød er hun. Jeg synes, hun ser ud præcis som for 15 år siden, hvilket er ret godt klaret, for dengang tænkte jeg også, at hun var en dame oppe i årene…

  
Volkermarkt er på mange måder en tidskapsel, men af samme grund er det også et perfekt sted til en træningslejr. Det er nemt at lukke sig inde i træningslejr-boblen og nyde, at vi bare skal ro, spise og sove. Der er ingen madpakker, ingen arbejde, ingen afbrudt nattesøvn og det er fantastisk i den tid lejren varer.

Kh Anne.

 

 

PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du troede, jeg havde glemt at træne i fødselsdagsplanlægningen...