fødselsDAGEN og kalas hos mormor og morfar.

Hvis du troede, jeg havde glemt at træne i fødselsdagsplanlægningen…

Der har været planlægning af fødselsdag, fødselsdag i vuggestuen, fødselsdagskagebagning og tilhørende kalas for en to-årig, der er så stolt over nu virkelig at være 2 år, hele ugen på bloggen. Ih, det har været en fest!

Men skulle nogen tro, at det har fjernet fokus fra roningen, så er svarer nej. Jeg har trænet hårdt og været gennemtævet af både roningen, fordi det har været programmer på vandet i høj intensitet og af vægttræning, som min krop lige skal finde en overlevelsesstrategi til – mine røvballer er ømme og min rygmuskler værker, min forsidemuskulatur minder mig om, at der er trods alt er andet end brystvæv dér. Vi forbander stadig den blæsende og kolde danske sommer og ønsker den derhen, hvor peberet gror (måske vejret rent faktisk er bedre dér!). Vores forberedelser til alle stævner i år har været forstyrret af blæst og jeg krydser virkelig fingre for at vi kan hente lidt mere fart i træningslejren. Vi ror ikke dårligt, men tre uger på fladt vand er tiltrængt! Træning og kilometer på fladt vand hjælper os til at ro mere ens og arbejde med små detaljer, som vi ikke kan mærke, når det blæser.

Vi lægger fra land  - mod bedre vand i Østrig og god træning frem mod VM!

Vi lægger fra land – mod bedre vand i Østrig og god træning frem mod VM!

I dag er der præcis 1 år til OL i Rio starter og vi fejrede dagen ved at troppe op i lufthavnen kl 05.10 (!) for at flyve afsted på VM-træningslejr til Østrig.

Min bedre halvdel og hende den lille kommer og besøger mig i træningslejren og det bliver et dejligt afbræk. Når de tager hjem har jeg en uges tid tilbage af træningslejren og herefter 10 dage i Frankrig, hvor VM afholdes. Til VM skal vi kvalificere os til OL, men det kommer der meget mere om senere… Vi er ankommet til Völkermarkt og alt ligner sig selv, jeg har købt mode- og boligblade og har min bog med – jeg er så klar til træning og at sove ud efter en del dage, hvor jeg er stået op kl 5 noget….

Der kommer mere fra Österreich  – Bis Bald 😉

Kh Anne.

PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.

1

  • Jeg hepper på jer hele vejen!! Og håber på spejlblankt vand og ingen vind ☺️
    All For Rio!! ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fødselsDAGEN og kalas hos mormor og morfar.