Om sol i ansigtet!

En random dag på træningslejr.

Morgenmad kl 7:30. Afsted til træning kl 9:15. Dagens træning var ét af de sidste rigtig hårde inden afrejse til Frankrig  på onsdag: Racetræning 3 x 1500m. Mælkesyretræning og slutspurter. Lang vej hjem! 17 km tilbagelagt, da vi stiger op af båden.

Middagsmad kl 13. Læse i min bog – ret kort tid, da dynen og trætheden ovenpå formiddagens træning overmandede mig og jeg tog en tiltrængt middagslur. Massage kl 15. Kaffe og en mellemmad kl 15:40. FaceTime opkald til Hans og Thora, der nyder driverlivet hos farfar og Birgit. Jeg tror min datter nu er overbevist om, at det er evig sommer! Let træningspas på 9 km kl 17:30, så benene er friske til morgendagens race-træning.

Aftensmad kl 19:30. Akupunktur kl 20:30. Blog-indlæg og læsning ca. nu – sove om ikke så længe 🙂

Jeg nyder de her dage fordi, det er de bedste arbejdsbetingelser, jeg kan ønsker mig, når jeg to gange om dagen, skal sætte mig ud i båden og koncentrere mig om rytme og teknik. Det er træningslejrboblen og en “hverdag” jeg kan holde ud, fordi jeg ved, det er en begrænset periode. På onsdag tager vi videre til Frankrig, og så indleder vi det sidste step frem mod VM, der starter idag om en uge! Næste søndag tager vi hul på de hårde 2km løb og kampen for OL-kvalifikationen!

Jeg venter dog lidt med at tænke på VM, og nyder de sidste dage med dette simple liv, hvor jeg er undtaget voksne hverdagsbeslutninger 🙂

Kh Anne.

 

 

 

 

PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om sol i ansigtet!