Et af jordens smukkeste steder - til VM i Aiguibelette!

Ventetid og laaaangsomt internet!

VM er gået igang, og Juliane og jeg har fået en virkelig god start. Vores indledende løb søndag gav os en sejr og vigtig skalp – New Zealændernes. De er regerende verdensmestre og verdensrekordholdere, så vi jublede, da vi krydsede målstregen før dem. Meeen vi holder benene på jorden, for imorgen venter der en kvartfinale og allerede dagen efter, om torsdagen, en semifinale. Begge gange er det de tre bedste både der går videre. Og alle både i vores felt ser ud til at have fin-tunet formen til dette VM, hvor der er OL-billetter at slås om…

Mandag og tirsdag (idag) er hviledage og selv om vi har været ude og træne, så er der en del fritid, der skal slås ihjel… så mens regnen har pisket ned udenfor hele eftermiddagen, har jeg gloet på langsomt internet! Hvilket i sig selv er spild af tid! Og jeg burde lade tlf og computer være – men jeg vil jo gerne følge med i resultaterne og nyhederne fra de andre roere i aktion og tale med dem derhjemme på skype – men det er en næsten uoverkommelig opgave for hotellet internetforbindelse, der må være hæmmet af omkringliggende bjerge og Udkantsfrankrigs dårlige bredbåndsdækning! I-landsprobem i svær grad – jeg ved det… Dog har vi formået at se ikke mindre end 3 film via Julianes internetforbindelse – og dét i sig selv er jo god reklame for 3LikeHome 😉 Vi er blevet beriget med “Kærestesorger” af Nils Malmros, “Amelie fra Montmartre” af Jean-Pierre Jeunet, som man bare må se, når man er i Frankrig og “Saving Mr. Banks” af John Lee Hancock om forfatterinden P.L. Travers, der skrev Mary Poppins og efter mange år endelig solgte historien til Walt Disney. Meget fine film alle tre, så mine anbefalinger herfra.

I morgen venter onsdag og kvartfinale kl 12:10 og jeg håber vi kan skrive et godt resultat på vores Facebook-væg i morgen (Juliane opdaterer – for hun har 3LikeHome ;)) Jeg er møg-spændt og vil meget gerne vise at vores indledende heat ikke var et lucky shot – we want to be in the mix, som man siger :))

KH Anne.

Husk forresten at du kan se direkte roning fra VM på torsdag, fredag, lørdag og søndag på både TV2sport og Eurosport! Fra kl 10.00 torsdag og fredag og kl 13:15 i weekenden.

Et billede fra vores indledende heat - vi ror i den gule båd næstøverst. FOTO:

Et billede fra vores indledende heat – vi ror i den gule båd næstøverst. FOTO: Igor Meijer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et af jordens smukkeste steder - til VM i Aiguibelette!