En weekend fuld af begivenheder!

Helligdage og hængepartier!

IMG_4167

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forårets helligdage er velkomne i min hverdag! Jeg kan godt lide mit arbejde, men jeg kan mærke, at jeg i øjeblikket har fokus et andet sted nemlig på roningen. Lige nu kunne kunne jeg sagtens se mig selv kun være roer og mor! Men jeg har jo truffet et aktivt valg om at blive på arbejdsmarkedet, selv om det kun er ganske få timer, som jeg kan bidrage med. Helligdagene giver mig lidt kærkomne ekstra dage, hvor jeg ikke har en bagkant ifht. at møde ind på arbejde, og en puster fra at hænge i en klokkesnor hele tiden.

Træningen kører godt, så jeg er mast og træt på den gode måde 🙂 men så er der også desto mere brug for hvilen. Og så er der andre ting, der må stå lidt til (prioriteringer ;))

De små hængepartier er små! – men  gøremål som bare venter på at bliver undersøgt eller færdiggjorte – I ved, send en mail til den, læg noget tøj på plads, undersøg noget på nettet, tørre vores vinduer af for små Thora-håndtryk; jeg synes ikke helt jeg kommer til bunds i dem 🙂 Og det er nok mest min egen følelse, at der konstant er ting at følge op på. Jeg er overbevist om, at alle har den slags opgaver, som jo ikke tager lang tid, når vi kommer igang med dem, men som alligevel kræver vores opmærksomhed.

Når jeg rammer sofaen kl 20 om aftenen efter aftensmaden, opvasken, putningen og madpakkesmøring, så har jeg nogengange bare brug for at sidde helt stille, tale med Hans, se House of Cards eller se noget i tv.

Hængepartier slipper jeg nok aldrig for, men helligdagene kommer jo heldigvis hver år, og på fredag, når det er Store Bededag, så kan man jo altid glæde sig over en forlænget weekend og begyndelsen på maj, som er min fødselsdagsmåned. Og det ophøjer jo straks den kommende måned til noget ganske særligt!

Kh Anne.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend fuld af begivenheder!