Det forjættede OL...

Trænings-liv, Anne-liv, mor-liv.

Jeg handlede ind på vej hjem efter træning på søen…Og idag var det tunge ting 🙂 4 liter mælk, 2 liter skyr og rugbrød – plus lidt andre ting, der røg i kurven.

Jeg ved, at der lige præcis kan presses en fyldt indkøbskurv ned i mit altid medbragte indkøbsnet (godt for miljøet og man sparer at købe plasticpose – win win) og resten i min rygsæk, når jeg maser træningstøjet godt sammen i træningstasken. 

Jeg vejede indkøbsnettet, da jeg kom hjem – 14,3 kg sgu! Det er må da tælle for en form for styrketræning, at balancere hjem med så meget ekstra vægt på styret og varer i rygsækken også 🙂

Nå, hjem med varerne, pakke ud og fordi jeg skulle i skuffen – blev jeg simpelthen nødt til at rydde op i den! That’s me 🙂 ah, havde det helt godt bagefter, hahaha! 

 

På med løbetøjet, da jeg skulle nå nr. 2 træningspas inden afhentning af Thora. Løbeturen var god i dag og så kunne jeg lige nå lidt eftermiddagskaffe inden jeg sprang på cyklen efter hende. 

Resten af eftermiddagen blev brugt på legepladsen og med at forberede aftensmaden. Det er lidt af et temposkift, der sker midt på eftermiddagen efter afhentning af Thora. Men det er egentlig ret skønt med nogle timer sammen med hende den lille, hvor vi har tid til bare at gynge, fjerne grannåle fra sandet og snakke om hunden, der skulle tisse…  

Dét er morlivet, Anne-livet og træningslivet 🙂 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det forjættede OL...