Simpel granola til morgenmaden eller mellemmåltid!
Jeg har planer om at bage en stor kage lørdag, men som opladning har jeg lavet lidt andre spiselige sager. Først får I en granola, som jeg har set på LoniJanes meget lækre blog. Hun er raw og glutenfree, så hvis du spiser efter de principper er der mange tips og opskrifter. Jeg plukker lidt ud af det, jeg synes ser lækkert ud og som ikke kræver for mange eksotiske ingredienser 🙂 Opskriften på denne “müsli” er meget simpel og du skal blot opbevare den på køl.
Du skal bruge:
Bløde friske dadler
Havregryn
Kokos
Bland!!
Jeg udstenede dadlerne og skar dem i stykker. Herefter blandede jeg havregryn og kokos i, til det hang sammen i passende størrelse klumper. Man kan også bruge en blender, men jeg læste til, at det kunne ende med én stor klump, som til en småkagedej… Jeg ville gerne sikre mig, at der stadig var lidt bid tilbage, så man får fornemmelsen af både gryn og kokos.
Jeg synes resultatet er blevet godt og det smagte pragtfuldt på min chiagrød. Granola’en kan også bruges på havregrød eller koldskål 🙂
kh Anne.
Det ser virkelig lækkert ud! Så simpelt at jeg nok bliver nød til at afprøve det! 🙂