Minipizzaer! Den nemmeste aftensmad!
Pizza – I like. Men ikke den fede junkagtige slags med bløde bunde, oliehav og jakabov…. Jeg vil gerne selv lave min pizza, og selv komme det lækre fyld på. For pizzaen er jo en genial opfindelse – fladt brød med lækkert fyld – ind i ovnen – færdig! Jeg er til både vegetar og med kød, og de her minipizzaer kan man lave præcis, som man ønsker. Og når der er mange små, kan man jo lave mange forskellige slags fyld – bare tøm køleskabet og brug fantasien.
Når tiden er knap, som den er her i familiekaosset for tiden, så bruger jeg jumbo-pitabrød (de grove) som bund og et naanbrød til Thoras (naanbrød bliver ikke helt så sprødt/hårdt).
Fyld: Rød og/eller grøn pesto.
Kød: Serranoskinke/salami/bresola/røget mørbrad eller andet kød du kan li’ 🙂
Grønt: Løg, Rød peber, katoffel i tynde skiver, rucola til pynt
Ost: Blå ost, frisk mozzarella eller Parmsan (sammen med rucolaen, hvis du ikke er til smeltet ost).
Ind i varm ovn – varmluft 200 grader, ca 10 min. Done! Velbekomme
PS: Indlægget kan indeholde affiliate links.
Ingen kommentarer endnu